Reparatie en onderhoud

Werkplaats

Fietsen zijn onderhouds-verlangende producten, dat merk je wel wanneer je er regelmatig op zit. Daar helpen wij dan ook graag mee. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt, lekke band of reparaties na een valpartij, wij kunnen het allemaal fixen!

Naast reparaties doen wij ook onderhoud zoals aan;

 • Kosten onderhoudsbeurt:

  • Elektrische fiets: vanaf €52,50
  • (+ Accu analyse: €35,00)
  • Racefiets: vanaf €68,50
  • Mountainbike: vanaf €68,50
  • Stadsfiets: vanaf €42,50
  • Kinderfiets: vanaf €42,50

Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service kunnen bieden, vragen we vriendelijk om onze huisregels even door te nemen;

Plan je reparaties en onderhoud:

Met de explosieve groei van het aantal fietsers in de afgelopen jaren heeft ook onze werkplaats en bezetting een merkbare impact ervaren. Het is van essentieel belang om je onderhoud en, indien mogelijk, reparaties tijdig te plannen. Dit kun je doen via telefoon, e-mail of natuurlijk gewoon in onze winkel. Het is altijd verstandig om een servicebeurt buiten het hoogseizoen te plannen (van maart tot en met september) om onnodig lange wachttijden te voorkomen. Plotseling een lekke band gereden, geen zorgen. We reserveren altijd ruimte in onze agenda om je in dergelijke noodgevallen snel weer op de fiets te krijgen, meestal binnen enkele dagen.

Breng de Fiets Schoon en Zonder Onnodige Accessoires:

Een schone fiets maakt niet alleen ons werk gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat we elk detail van uw fiets grondig kunnen inspecteren. Dit draagt bij aan een effectievere en nauwkeurige service. Bovendien waarderen onze monteurs het enorm wanneer ze met schone fietsen kunnen werken. Denk er ook aan om je fiets zonder extra accessoires zoals kinderzitjes en tassen te brengen, hierdoor kunnen wij ons volledig concentreren op de specifieke behoeften van jouw fiets. Dit helpt onnodige vertragingen en kosten te voorkomen!

Leenfiets Service:

Als blijk van waardering voor jouw aankoop bij Van Hoydonck Tweewielers, bieden we gratis leenfietsen aan voor fietsen die hier zijn gekocht. Voor andere fietsen is deze service ook beschikbaar tegen een bescheiden vergoeding van €5 euro. Houd er rekening mee dat het aantal leenfietsen beperkt is en een aanvraag niet altijd gegarandeerd kan worden. We waarderen het zeer als je de leenfiets zo snel mogelijk terugbrengt zodra de reparatie of het onderhoud aan jouw fiets voltooid is, zodat andere klanten ook gebruik kunnen maken van deze service.

Onze leenfiets is bedoeld als een extra service om je te helpen wanneer je je eigen fiets moet missen. Ga alsjeblieft zorgvuldig met onze leenfietsen om. Wij kunnen jou namelijk aansprakelijk stellen voor diefstal of schades. Wij rekenen erop uit dat klanten hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Houd er rekening mee dat het aanvragen van een leenfiets niet altijd mogelijk is, en we behouden ons het recht voor een leenfiets te weigeren.