Onze winkel

Van Hoydonck Tweewielers is al sinds 1962 dé fietsenwinkel van de gemeente Zundert. Groots en bekend geworden met dank aan Jack van Hoydonck, die deze meer dan 40 jaar(!) heeft gerund. In 2021 heeft Joeri Peeters het stokje overgenomen van Jack en de winkel voortgezet. Joeri had al ervaring in de fietsenbranche met zijn eigen winkeltje genaamd Velo’s Fietserij, dat sinds 2017 in Klein-Zundert gevestigd was.

Bij Van Hoydonck Tweewielers zijn wij gek van fietsen! We rijden er graag op, maken ze met alle plezier en helpen jou ook maar al te graag aan een goede nieuwe tweewieler.

Joeri Peeters

Wat begon met een klein eenvoudig werkplaatsje naast een basisschool, groeide al snel uit naar een overname van een volwaardige fietsenwinkel met personeel. Joeri is bij ons de chef d’équipe, oftewel leider van de koers. Hij is betrokken bij alle soorten reparaties en biedt ook advies bij de aanschaf van jouw nieuwe fiets.

Laura Snepvangers

Laura is bij ons de gastvrouw en de planner. Bij haar kun je zijn om jouw reparatie in de agenda te laten zetten, maar helpt je ook graag bij het afrekenen of gewoon met een bakje koffie en een praatje.