Ons beleid

Bestelling retourneren

Bij onze webshop begrijpen we dat het soms kan gebeuren dat een aankoop niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om aankopen binnen een bepaalde periode terug te sturen.

Bedenktijd

Als klant heb je wettelijk gezien recht op 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je aankoop. Dit betekent dat je binnen deze periode de tijd hebt om rustig na te denken of het product bij je past. Mocht je besluiten om het product terug te sturen, dan kun je dat zonder opgave van reden doen.

Voorwaarden

Om het retourneren soepel te laten verlopen, zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Het product dient bijvoorbeeld in de originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Het is daarom belangrijk dat het product niet beschadigd of geopend is geweest. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het product ook voor andere klanten nog in goede staat is.

Terugbetaling

Zodra wij het geretourneerde product ontvangen en gecontroleerd hebben op beschadigingen, zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugbetalen. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor jou zelf.

Retourproces

Wil je een product retourneren? Dat kan door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij zullen je vervolgens op de hoogte brengen van de stappen die genomen moeten worden om de retourzending in goede banen te leiden.

Heb je vragen over onze retourvoorwaarden of het retourproces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen!